Tag : eye cue

Премиера

Промовиран спотот за преработката на „Градот убав“ на Тони Зен и „Eye Cue“ (Видео)

Filip
„Eye Cue“ и Тони Зен го промовираа спотот за преработката на „Градот убав“, легендарната песна за...
Во прв ред

Објавена програмата за Вевчанскиот карневал, ќе пее Влатко Лозаноски

Filip
Традиционалниот Вевчански карневал и годинава ќе понуди богата културно-забавна програма и забавни содржини за повеќе...
Во прв ред

Концерт “50 години Скопски” на 15-та јубилејна “Бела ноќ” во Скопје

Filip
На 15-та јубилејна “Бела ноќ” во Скопје, на 5-ти октомври како дел од годинашната програма,...