Tag : fabrika

Во прв ред

Вечерва за подобра и поурбана забава во Скопје се отвора “Фабрика”

Muzika24
На Скопје веќе неколку години му недостигаше електронска сцена со светски ди-џејски ѕвезди. Еднаш или...