Tag : facebook status

Музика на кирилица

Весна Петрушевска-Бејби се сеќава на Тоше: 14 години без тебе и пак врне, те сакам до небото и назад (Фото)

Muzika24
“14 години без тебе и пак врне… се сетив на оваа приказна кога се договаравме...
Музика на кирилица

Намерно или не: Тамара Тодевска вчера вечер заборави дел од македонската химна (Фото + Видео)

Muzika24
Вчера вечер Тамара Тодевска која што присуствуваше на прославата на Денот на независноста на Соединетите...