Tag : facebook

Музика на кирилица

Јелмаз Дервиши: Да посветевме повеќе време и енергија на себе и на своите амбиции, да научивме да се поддржуваме и да учиме еден со/од друг немаше да живееме во ваква канцерогена реалност

Muzika24
Aлбанскиот водител Јелмаз Дервиши кој е и креативен директор на неколку спотови на Васил, на...
Музика на кирилица

Љупчо Мирковски со отворено писмо: “Ако не реагирате, музичката историја на оваа земја ќе згaсне”

Muzika24
Познатиот музичар, автор и диригент Љупчо Мирковски, кој е и поранешен директор на Музичката продукција...
Во прв ред

Новогодишен виртуелен концерт на „Last Expedition“ на 31-ви декември

Filip
Авалон продукција го најави својот новогодишен проект – виртуелен концерт на еден од најкултните македонски...