Tag : fakultet

Музика на кирилица

Влатко Стефановски избран за почесен доктор на науки на “ФОН”

Filip
Со одлука на сенатот на Универзитетот “ФОН” на македонскиот виртуоз на гитара, Влатко Стефановски му...
Музика на кирилица

Дарко Илиевски и Димитар Андоновски станаа студенти

Muzika24
Дарко Илиевски и Димитар Андоновски вчера на своите фејсбук профили објавија слики и се пофалија...