Tag : featuredn

Музика на кирилица

Филип Јордановски и Емилија Гиевска со спот за макфестовската “Ти можеш да ми правиш се”

Muzika24
Музика24 дознава дека пејачите Филип Јордановски и Емилија Гиевска ќе снимаат спот за својата макфестовска...