Tag : festiv music

Премиера

“Скопски солисти” го промовираа ЦД-то со наслов “Festiv Music n.2”

Muzika24
Пред неколку дена се одржа промоција на новиот компакт диск на камерниот оркестар “Скопски Солисти” со...