Tag : festival jubilej

Фестивали

25-то издание на фестивалот “Таксират” започнува на 16-ти јануари

Muzika24
Со енергично темпо едно од највозбудливите изданија на „Таксират Фестивал“ движејќи се кон главната фестивалска...