Tag : festival konferencija

Музика на кирилица

Скопскиот бенд “Funk Shui” настапи на “Athens Music Week” (Видео)

Filip
Ексклузивците на Авалон продукција, скопскиот бенд “Funk Shui”, пред неколку дена имаа свој настап во...