Tag : festival na dalmatinska sansona

Балканленд

Музичка соработка помеѓу „Охрид фест“ и „Фестивал на Далматинска шансона“

Muzika24
„Фестивал Далматинске шансоне“ што традиционално се одржува во Шибеник, родниот град на најголемиот хрватски шансониер...