Tag : festival na makedonska patriotska pesna

Фестивали

“Гоце фест 2020” на 14-ти февруари во Дом на АРМ

Muzika24
Како што не информираат организаторите, фестивалот на македонска патриотска песна “Гоце фест 2020”, оваа година...