Tag : festival na piperkata

Во прв ред

Фестивалот на пиперката во Кривогаштани со поддршка за македонските изведувачи (Фото)

Filip
На 27-ми Август општина Кривоштани за прв пат ќе го организира Фестивалот на пиперката. Целта...