Tag : festival na pivoto

Балканленд

Пивофест 2015: Не се потребни зборови, доволно се само фотографии

Muzika24
Екипата на специјализираниот македонски музички портал Музика24 смета дека секој коментар би бил премал. Како...
Балканленд

ДНК далеку подобри од хистеричната ЗАА и слатките Радио Актив (Фото)

Muzika24
И вечерва продолжи забавата на 13-то издание на Фестивалот на пивото – “Пивофест 2015” во...
Балканленд

Од денес сите патишта водат накај Прилеп – започнува “Пиво фест 2015”

Muzika24
Фестивалските хостеси, пивскиот туристичкиот воз и велосипед ги канат сите кои сакаат добра забава и...