Tag : festival na sveza domasna i nezavisna muzika

Фестивали

По 12-ти пат во МКЦ – Фестивалот на свежа, домашна и независна музика „Земјотрес“

Muzika24
На 3-ти февруари, сабота, со почеток во 19 часот ќе започне 12-то издание на култниот...