Tag : festival za zabavna muzika

Фестивали

“Макфест” – наместо голем музички настан и враќање на најавениот “сјај”, остана локален фестивал на забавна музика

Muzika24
Како и секоја година, и оваа традиционално во градот под Исарот, градот на Пастрмалијата, во...