Tag : filharmonija

Културо

„Галантна Индија“ – прв концерт во вториот дел од сезоната на Македонска филхармонија

Filip
Овој четврток, со почеток во 20 часот, оркестарот на Македонската филхармонија ќе го одржи првиот...
Во прв ред

Концерт на Македонска филхармонија и „Архангел“ во Градски парк

Filip
На 26-ти јули (понеделник) се најавува новото издание на „Филхармонија на отворено“ во Градскиот парк...
Културо

Ученици од државните музички училишта ќе настапат на концерт во Македонската филхармонија

Filip
Овој четврток, во 20 часот, оркестарот на Македонската филхармонија ќе го одржи концертот „Младите доаѓаат“...