Tag : filip vasilevski

Имам нешто да те прашам

Филип Василевски: Понекогаш знам да го разбудам детето во мене (Фото+Видео)

Muzika24
За себе вели дека е голем спанко, позитивен, секогаш насмеан и заљубен во својата девојка....