Tag : filter label

Музика на кирилица

Новата реклама на “Мекдоналдс” со песна од македонски издавач (Видео)

Muzika24
Светски познатиот бренд за брза храна “Мекдоналдс” искористи песна од каталогот на македонската издавачка куќа...