Tag : finansii

Културо

11 милиони евра тежи програмата на Министерството за култура за финансирање проекти

Muzika24
Министерство за култура ги објави резултатите од Годишните конкурси за финансирање проекти од национален интерес...
Фестивали

Фестивалот на забавни мелодии “Макфест” се враќа на старите корени

Muzika24
Популарниот и надалеку познат македонски фестивал на забавни мелодии “Макфест” оваа година на барање на...