Tag : finansiska poddrska

Музика на кирилица

Владата со финансиска поддршка од 23 милиони денари за 745 естрадни уметници

Filip
На денешната, 83-та седница на Владата на Република Македонија, донесена е одлука за доделување на...
Музика на кирилица

Објавени се јавни повици за финансиска поддршка на естрадните уметници и ивент индустријата

Filip
Владата денеска објави повеќе јавни повици за финансиска поддршка на компаниите и лицата погодени од...