Tag : folk izveduvac

Музика на кирилица

Ѓоко Јовиќ и “Енерџи бенд” Новата година ќе ја дочекаат во Австралија (Видео)

Muzika24
Еден од моментално најпознатите фолк изведувачи во Македонија, Ѓоко Јовиќ заедно со “Енерџи бенд” Новата 2017-та...
Музика на кирилица

Нова промена: Кирил Митоски повторно со нова композиција на “Цветници 2015” (Видео)

Muzika24
Познатиот фолк изведувач Кирил Митоски кој е дел од составот “Академци”, паралелно води грижа и...