Tag : fon

Премиера

Како на филм: Марио и Мише со торба полна кеш завршија во затвор (Фото+Видео)

Filip
Јутуберот и учесник во неколку домашни и регионални талент шоуа, Марио Арангеловски, заедно со Михаил...
Музика на кирилица

Влатко Стефановски избран за почесен доктор на науки на “ФОН”

Filip
Со одлука на сенатот на Универзитетот “ФОН” на македонскиот виртуоз на гитара, Влатко Стефановски му...