Tag : fondacija za kultura i sport

Во прв ред

79 години од ослободувањето на Куманово ќе се одбележи со низа културно-забавни настани (Фото)

Muzika24
Во сабота, 11-ти ноември, градот Куманово ќе го одбележи својот ден, односно, 79 години од...
Во прв ред

Кумановско културно лето со богата културно-забавна музичка програма на својата завршница (Фото)

Muzika24
Како што не информираат од Општина Куманово и Фондацијата за култура и спорт на чело...