Tag : frank sinatra

Во прв ред

Битолскиот дувачки оркестар и Јасна Димитровска ќе ги изведат најголемите хитови на Френк Синатра

Filip
Февруари е концертен месец во Центарот на култура – Битола, после двата најавени концерти во...
World Music

Поставена бронзена статуа на Френк Синатра во неговиот роден град Хобокен (Видео)

Muzika24
Импозантна бронзена статуа од легендарниот пејач Френк Синатра е поставена во неговиот роден град Хобокен...