Tag : gala operski koncert

Фестивали

Со Гала оперски концерт започнува 21-то издание на фестивалот “Есенски музички свечености”

Ivan
Дирекцијата за култура и уметност на Скопје, ви го најавува отворањето на 21-то издание на...