Tag : galija

Во прв ред

Неша Галија ќе пее на Новогодишниот базар на плоштад “Магнолија”

Filip
Популарниот фронтмен на рок-групата “Галија”, Ненад Милосављевиќ – Неша ќе настапи на плоштадот “Магнолија” во...