Tag : galoski

Музика на кирилица

Денес полни 32 години, а веќе успешно се лансира на светската музичка денс сцена “Светско, а наше” – Среќен Роденден Галоски! (Фото+Видео)

Muzika24
“All My Love” е најновото издание на Галоски, а веќе од утре се подготвува за...
Во прв ред

Бобан Милошески е модератор, а Галоски ќе има ексклузивен сет на Avalon Network Conference

Filip
Сопственикот на Авалон Продукција – Бобан Милошески ја има улогата на модератор на претстојната онлајн...