Tag : garo tavitjan

Музика на кирилица

Најава за трет албум од колекцијата “Македонското срце чука во 7/8 такт”

Muzika24
По успешните два претходни албуми, познатите македонски музичари браќата Тавитјан, Гаро и Диран, го најавуваат...
Музика на кирилица

Гаро Тавитјан со награда за животно дело

Muzika24
Кон почетокот на ноември, на музичкиот фестивал “Еврофест”, кој ќе се одржи во Скопје, награда...