Tag : geri nikol

Во прв ред

Слаткаристика, Криско, Гери Никол, Тони Зен… со голем концерт во Скопје (Видео)

Muzika24
По големите и успешни концерти низ Македонија и Бугарија, “One Love” турнејата продолжува со голем...