Tag : germanska granica

Балканленд

Познатиот поп пејач Саша Ковачевиќ со забранет влез во Германија?!

Muzika24
Српскиот пејач Саша Ковачевиќ неодамна бил вратен од германската граница и не пристигнал на договорениот...