Tag : gitara pet

Имам нешто да те прашам

Интервју со Гитара Пет: Дел од нашите најталентирани ученици ќе настапат на “UnderFest2019”

Muzika24
Музичкиот портал Музика24 и понатаму продолжува со ексклузивни интервјуа со дел од учесниците на овогодинешното...