Tag : gjorge david

Во прв ред

Ѓорѓе Давид и Ивана Петерс со концерт во Куманово по повод „11-ти ноември“

Filip
Фондацијата за култура и спорт – Куманово го најави мега концертот по повод „11ти Ноември“,...
Балканленд

Ѓорѓе Давид: Рокери забранија нивните песни да се пеат во „Ѕвездите на Гранд“

Filip
Рок-музичари од регионот наводно забраниле да се изведуваат нивните песни во „Ѕвездите на Гранд“ без...