Tag : gjorgje balasevic

Балканленд

Калиопи тажна поради смртта на Балашевиќ: “Се чувствувам како мало дете на кое му е одземено детството”

Muzika24
Поп дивата Калиопи трогната од смрта на Балашевиќ, за српските медиуми изјави; “Една  човечка величина...