Tag : globalna nedela protiv nasilstvo nad zenite

Музика на кирилица

Intermezzo Music Bar се вклучи во борбата против насилството над жените

Filip
Во пресрет на Глобалната недела против насилството над жените во одбележувањето се приклучи и единствениот музички бар...