Tag : glorija

Музика на кирилица

Скандал: “Една мисла имаме” од Војо Стојановски адаптирана на бугарски јазик (Видео)

Muzika24
Сите сме сведоци дека во минатото од страна на нашиот источен сосед – Република Бугарија,...