Tag : goce fest

Во прв ред

“Гоце фест 2024” на 15 март во Дом на АРМ

Muzika24
Дирекцијата на фестивалот на новосоздадени патриотски и родољубиви песни “Гоце фест” деновиве ја откри програмата...
Фестивали

“Гоце фест 2020” на 14-ти февруари во Дом на АРМ

Muzika24
Како што не информираат организаторите, фестивалот на македонска патриотска песна “Гоце фест 2020”, оваа година...
Во прв ред

На 22-ри октомври ќе се оддржи концерт по повод 120 години од ВМРО

Muzika24
Во организација на Ансамблот за народни песни и ора “Гоце Делчев” од Скопје и Фестивалот...
Во прв ред

“Гоце фест” објави конкурс за прием на песни за јубиленото 25-то издание

Muzika24
“Гоце фест” фестивалот за нови родољубиви и патриотски македонски песни објави конкурс за прием на...