Tag : golama svadba

Музика на кирилица

Сузана Гавазова со свадба на 8-ми август во родната Струмица

Muzika24
Откако Специјализираниот македонски музички портал Музика24 објави за нејзиниот свршеник, бременоста и доаѓањето на свет...