Tag : golem hit

Музика на кирилица

Пајак со љубовна балада за денот на вљубените (Фото+Видео)

Muzika24
После големиот хит “Бебе” која беше последното баладично издание од младиот и талентиран пејач, Пајак...
Музика на кирилица

Ристе од “Ѕвезде Гранда” се распеа во градскиот парк во Скопје (Видео)

Muzika24
Симпатичното момче кое што од недела во недела се повеќе и повеќе успеава во тв...