Tag : goran alacki

Музика на кирилица

Крал од Пакистан го поддржа хармоникашот Алачки за градоначалник на Берово (Фото)

Filip
По доктори најбројни кандидати за градоначалници и советници по се изгледа се уметниците. Хармоникашот Горан...
Музика на кирилица

Музички приказ: Горан Алачки со видео-запис за “Vesna ‘s dance” (Видео)

Muzika24
Познатиот хармоникаш и амбасадор на традиционалната македонска фолклорна ризница Горан Алачки го промовираше својот видео...
Во прв ред

Горан Алачки со хуманитарен концерт за возобновување на Храмот “Свето Вознесение Христово”

Muzika24
Хуманоста на човекот никогаш нема граници тоа е една од особините кој не опишува и...