Tag : gradski park

Во прв ред

Концерт на Македонска филхармонија и „Архангел“ во Градски парк

Filip
На 26-ти јули (понеделник) се најавува новото издание на „Филхармонија на отворено“ во Градскиот парк...
Музика на кирилица

ИВАП организира јавна дебата за предизвиците во ивент индустријата

Filip
Асоцијацијата на ивент идустријата – ИВАП организира јавна дебата на 14-ти септември понеделник, со почеток...
Културо

Македонската филхармонија со два големи големи концерти на отворено

Muzika24
И годинава, следејќи ја традицијата, на крајот од сезоната Филхармонија излегува надвор од институцијата, надвор...