Tag : gradski park

Музика на кирилица

Ристе од “Ѕвезде Гранда” се распеа во градскиот парк во Скопје (Видео)

Muzika24
Симпатичното момче кое што од недела во недела се повеќе и повеќе успеава во тв...
Во прв ред

Вечерва за подобра и поурбана забава во Скопје се отвора “Фабрика”

Muzika24
На Скопје веќе неколку години му недостигаше електронска сцена со светски ди-џејски ѕвезди. Еднаш или...