Tag : grob

Балканленд

После 3 години од смртта на Синан Сакиќ, започна изградбата на неговиот мавзолеј (Фото)

Filip
Во Лозница, Србија започна изградбата на мавзолејот посветен на Синан Сакиќ, чија трета годишнина од...
Балканленд

Тозовац погребан во ист гроб со Цуне Гојковиќ и актерот Бата Живојиновиќ (Фото+Видео)

Filip
На Новите гробишта во Белград беше погребан познатиот српски пејач Предраг Живковиќ – Тозовац. По...