Tag : grozdoberko

Фестивали

„Гроздоберко“ низ центарот на Кавадарци за време на „Тиквешки гроздобер“

Muzika24
Туристичкиот воз „Гроздоберко“ денеска вози по улицата „Илинденска“ низ центарот на Кавадарци, за време на...