Tag : gulliver mils

Во прв ред

Предконцертно, Драгојевиќ и Џибони ги поздравуваат македонските фанови (Видео)

Muzika24
Во пресрет на големиот заеднички концерт на мега популарните хрватски пејачки имиња Оливер Драгојевиќ и...
Во прв ред

Голем концерт во Скопје, во иста вечер на иста сцена – Оливер Драгојевиќ и Џибони (Фото)

Muzika24
Заокружете го 4-ти март, зашто во Скопје токму на тој ден ни доаѓаат две легенди,...