Tag : hari varesanovic

Фестивали

“Смоквијада” во Гевгелија ќе се одржи, но без музичка програма

Filip
14-то издание на манифестација “Смоквијада” поради пандемијата на коронавирусот годинава нема да се одложи, но...
24 Ексклузивно

24 Ексклузивно: Хари Мата Хари на пролет ќе одржи неколку концерти во Скопје

Filip
Балканската ѕвезда Хари Варешановиќ со својот бенд “Хари Мата Хари” пролетта 2020 година ќе одржи...
Балканленд

Хари Мата Хари: Новиот албум излегува наесен

Muzika24
Познатиот Хари Мата Хари, настапи пред неколку дена во белградскиот клуб “Казино”. Во преполнетиот клуб...