Tag : herakleja

Фестивали

Вчера вечер во Хераклеја се одржа јубилејното 20-то издание на „Битола Отворен Град“ (Фото)

Filip
Вчера вечер во античкиот театар Хераклеја се одржа јубилејното 20-то издание на фестивалот „Битола Отворен...
Музика на кирилица

Се е подготвено за концертот на Љубојна и Исмаил Лумановски на Хераклеа (Видео)

Muzika24
Се е подготвено за концертот на македонската етно група Љубојна и виртуозот на кларинет Исмаил...
Музика на кирилица

Концерт за паметење на Каролина во Хераклеја (Видео)

Muzika24
Воодушевена публика, громогласни аплаузи, една поинаква димензија, враќање на бис – вака изгледаше вчерашниот концерт...
Музика на кирилица

Хераклеја беше премала за првиот голем концерт на Виктор Апостоловски

Muzika24
Вчера вечер младиот пејач Виктор Апостоловски познат уште од изборот на “Македонски идол” одржа концерт...