Tag : holivud

Музика на кирилица

Познатиот македонски композитор Јован Јованов се пресели во Холивуд?!

Muzika24
Еден од нашите најдобри композитори и продуценти, Јован Јованов, се “пресели” во Холивуд. Имено, Јован...