Tag : hor zlatno slavejce

Музика на кирилица

Промовирана необјавена божиќна песна на Влатко Илиевски и хорот „Златно славејче“ (Аудио)

Filip
Од денеска во етерот на македонските радија премиерно се пушта „Божиќна песна“, која Влатко Илиевски...