Tag : hrt

Балканленд

Аки Ракимовски ги изненади гледачите на ХРТ со македонски народни песни (Видео)

Muzika24
Од сабота 25-ти март на првата програма на Хрватската радио телевизија започна да се емитува...
Балканленд

Хрватската радио телевизија поради криза се откажа од Евровизија

Muzika24
Хрватската радио телевизија поради финансиска криза и пред се поради лошите пласмани во изминатите години,...