Tag : hrvatska produkcija

Музика на кирилица

Новиот албум на “Љубојна” наскоро во Хрватска

Ivan
Како што дознава Специјализираниот македонски музички портал Музика24, нашиот познат етносостав “Љубојна” неодамна склучи договор со хрватската...